Commissies / werkgroepen

KVA Beek kent een aantal commissies / werkgroepen en voor elk van deze werkgroepen zoeken we nieuwe leden die meehelpen om de Kindervakantieweek in de komende jaren telkens weer tot een succes te maken. Hieronder lees je meer over de verschillende werkgroepen.

Heb je interesse in deelname aan een werkgroep, of wil je meer weten? Stuur dan een mailtje naar info@kva-beek.nl

Werkgroepen Geel, Rood en Blauw
De werkgroepen Geel, Rood en Blauw zoeken versterking! Voor alle kinderen van de kindervakantieweek willen we weer een geweldig programma neerzetten met activiteiten aangepast aan hun eigen leeftijd. Hiervoor zoeken wij nieuwe werkgroepleden.

Neemt jouw kind deel aan de kindervakantieweek? En vind je het leuk om mee te denken en te organiseren?
Ja? Mooi, want dan zijn we op zoek naar jou!

In de maanden voorafgaand aan de Kindervakantieweek kom je een aantal keer als werkgroep bijeen om te brainstormen over het programma voor een specifieke groep. Samen met jouw werkgroepleden stel je het programma op en verdeel je de taken onder de werkgroepleden en de hulpouders.

Sponsor-commissie
De Kindervakantieweek wordt volledig bekostigd door onze sponsoren en de gemeentelijke subsidie. Zonder deze giften kunnen wij niet voort blijven bestaan.

Als lid van de sponsorcommissie ga je samen met de overige leden op zoek naar bedrijven die de kindervakantieweek Beek een warm hart toe dragen en deze willen sponsoren. Ben jij iemand die makkelijk contacten legt? Heb je een netwerk in Beek en omgeving of wil je dit juist opbouwen? Meld je dan aan voor de sponsor-commissie!

PR commissie

Wil je meehelpen om de Kindervakantieweek bekend te maken onder alle kinderen en ouders in Beek en omstreken? Meld je dan aan voor de PR-commissie.

Collectanten
Elk jaar lopen we een collecte in Beek en Ubbergen. Dit is, naast het sponsorgeld en subsidie, nodig zodat we de Kindervakantieweek kunnen bekostigen.

Draag jij de Kindervakantieweek een warm hart toe? En kun je een paar uur tijd vrijmaken om in Beek en Ubbergen te collecteren?
Mooi! Neem dan contact met ons op en wij kijken samen met je welke collecte-wijk het meest passend is voor jou.