Aanmelden als sponsor

Fijn dat je interesse hebt in het sponsoren van de Kindervakantieweek. Met behulp van onderstaand formulier kun je je bij ons opgeven als sponsor en bezorg je meer dan 100 kinderen een geweldige ervaring! Kies hieronder voor onze sponsordeals:

Optie A: € 250,- (hoofdsponsor)
Je wordt van onze hoofdsponsoren en krijgt naast alle onderstaande optie (B t/m D) ook een vermelding met naam/logo in de Rozet.

Optie B: € 100,-
Uw naam/logo op de website, Facebook, in nieuwsbrieven, tijdens de KVA-Beek dagen op een spandoek of banier en in het KVA-Beek programmaboekje!

Optie C: € 50,-
Uw naam/logo op de website, Facebook, in nieuwsbrieven en tijdens de KVA-Beek dagen op een spandoek of banier.

Optie D: € 25,-
Uw naam/logo op de KVA-site.

Optie E: Natura of een ander bedrag.
Stuur een mailtje naar sponsor@kva-beek.nl en wij nemen contact met je op om verdere afspraken te maken.

Sponsordeal

Geef hier op van welke sponsordeal je gebruik wil maken.

Sponsorgegevens


Overeenkomst

Wanneer je het sponsorbedrag voor 1 juli a.s. hebt voldaan via rekeningnummer NL67RABO0105113190 t.n.v. Stichting Kindervacantie Activiteiten Beek, en je jouw logo bij ons aanlevert via sponsor@kva-beek.nl dan kunnen wij ervoor zorgen dat de bedrijfsnaam/het logo in alle uitingen opgenomen wordt. Daarna kunnen wij dit niet meer garanderen. Wanneer door niet tijdig betalen een logo of bedrijfsnaam niet wordt geplaatst, vervalt de betalingsverplichting NIET. Je ontvangt zo snel mogelijk na je aanmelding een factuur van ons!

Totaal: € -